P&P Motors

Dacia.be

Menu

Onze diensten

Nieuwe Wagens

Onze verkopers zijn dag in dag uit voor u in de weer. Zij vertellen u alles over de nieuwe wagens van Renault en Dacia. Bij P&P Motors nv kan u terecht voor zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen tot 6,5 ton. U kan met elke auto vrijblijvend een proefrit maken. Onze kwaliteit en milieuvriendelijkheid werden beloond met het ‘Milieu Eco 2’ – label en de ISO-certificatie.

Maak een afspraak

Nieuwe Wagens

Occasie Wagens

In ons occasiecenter vindt u een divers aanbod aan tweedehandswagens voor elke prijs. Bij P&P Motors nv kan u terecht voor zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen tot 6,5 ton, nieuw of tweedehands. U kan met elke auto vrijblijvend een proefrit maken. Wees er snel bij, het aanbod wijzigt dagelijks!

Maak een afspraak

Occasie Wagens

Carrosserie

De technici van de carrosseriewerkplaats van P&P beschikken over een grondige vakkennis en een uitgebreid atelier om uw wagen er weer als nieuw uit te laten zien. Deze afdeling wordt erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen in schadedossiers. Onze carrossiers staan u bij met raad en daad voor alle vragen over de carrosserie van uw wagen.

Maak een afspraak

Carrosserie

Verhuur wagens

P&P Motors beschikt over een uitgebreid aanbod aan verhuurwagens in verschillende modellen. Elke verhuurwagen is verzekerd. U mag er mee rijden zonder dat u op het aantal gereden kilometer hoeft te letten. Zo hoeft u niet te blijven wachten tot uw auto hersteld is. Omdat wij begaan zijn met het milieu, bieden wij u onze elektrische vervangwagens gratis aan tijdens de herstelling van uw wagen. Daarnaast kan u bij ons ook de enige echte P&P-fiets lenen terwijl wij voor uw wagen zorgen! Hebt u een vervangwagen nodig voor langere duur? Contacteer dan P&P Motors voor een voorstel op maat!

Maak een afspraak

Verhuur wagens